Elin Åhgren Sørum har startet alle tre gruppespillskampene for J16-landslaget i åpent nordisk mesterskap. I dag spilte jentene mot Danmark på Sarpsborg Stadion. Men det startet forferdelig for Norge, som lå under 0-2 allerede etter 36 minutter spilt.

Utlignet

I 2. omgang var historien en helt annen, og Norge slo kraftig tilbake og utlignet etter scoringer av Olaug Tvedten og Jenny Olsen. Målene til J16-landslaget kom i det 46. minutt og 52. minutt, og 2-2 sto seg ut kampen.

Gruppevinner

Dermed endte Norge som gruppevinner, og møter sterke Tyskland i finalen. På veien dit har Norge spilt 1-1 mot Frankrike og vunnet 4-2 mot Island.

- Når kamputviklingen ble som den ble var det veldig artig å vinne til slutt, sa landslagstrener Børje Sørensen til fotball.no etter 4-2-seieren mot islendingene.

Norge spiller om turneringsseieren mot Tyskland på torsdag, og da er mest sannsynlig Elin Sørum en av de elleve som får muligheten.