De fleste har fått erfart at det ikke er bare å hente poeng på Skjervøy. Det fikk også Fløya merke fredag kveld.

Skjervøy tok ledelsen både 1-0 og 2-1, men grønntrøyene kom tilbake begge gangene.

Ved pause sto det 1-0 til Skjervøy etter scoring av Ørjan Skallebø. Da valgte trener Tore Rismo å bytte fire spillere.

En av dem var Morten Mathisen.

Mathisen stanget inn 1-1 etter et innlegg fra Christopher Tian Olsen i det 70. minutt etter en corner. Men så tok Skjervøy på nytt ledelsen i det 88. minutt ved Skallebø igjen. Dette ville imidlertid ikke Mathisen ha noe av, og spissen utlignet til 2-2 etter corner bare minuttet etterpå.

Det var Mathisens åttende scoring på de fire siste kampene.

Poenget var viktig for Fløya, som nå leder 3.-divisjon med 31 poeng på 12 kamper. Skjervøy er på fjerdeplass med 20 poeng.

Salangen, som vant sin fredagskamp mot TIL 3 (4-1), er på plassen bak Fløya med 24 poeng. For Salangen scoret Erik Lomås, Odd-Henning Skog, Johan Borch og et selvmål. TIL 3-scorer var Fridtjof Mortensen. TIL 3 er på 10.-plass på tabellen med 10 poeng.