Reinen sitt J16-lag ble onsdag klar for kvartfinale i B-sluttspillet i Norway Cup.

- Vi møter Fron 2010 klokken 08.55 imorgen, så det blir kjempespennende, sier lagleder Karin Danielsen.

Jentene fortsatte der de slapp og vant hele 3-0 og tok seg til semifinale i B-sluttspillet. Der ble det imidlertid stopp etter 6-0-tap mot KFUM.

- Etten en fantastisk innsats ble møte med KFUM i semifinalen den siste kampen for jentene på Reinen J-00. Det har vært en helt fantastisk turnering, for noen jenter, oppsumerer Danielsen.

- Historisk

Jentene er det første laget fra Reinen som deltar i Norway Cup. De spiller 7'er-fotball og ble nummer tre i sin gruppe av totalt 15 grupper.

- Vi vant 1-0 mot Sykkylven i første kamp, så ble det 8-0-tap mot Ull/Kisa og 3-2-tap mot Rena og dermed 3.-plass i gruppa, sier Danielsen.

Men i B-sluttspillet gikk det ogsp på skinner. I 16-delsfinalen ble det 2-0-seier mot Rising Star fra Sør-Korea og i 8-delsfinalen vant jentene 4-2 mot Kjelsås.

- Dette er jentene født i 2000, som var det første laget som startet med fotball på Reinen i 2009/2010. Sånn sett er de litt historiske, siden de også er første laget som deltar i Norway Cup, forteller Danielsen.

14 jenter

14 av jentene fra 2000-laget har reist ned til Oslo og Ekebergsletta.

- To jenter er ikke med og er på ferie, så vi hadde ikke lag nok til å delta i 11'er. Vi har en skade også, men jentene er ved kjempegodt mot og i strålende humør, sier Danielsen.