Det er ekstremt sjelden kost at Bravo-herrene tar seg videre fra cupen, men i dag smalt cupbomben i Tromsdalshallen - for første gang på mange år. Bravo vant 30-27 over rival Harstad, og skal dermed spille ny cupkamp den 24. august.

- Er det lenge siden dere gikk videre fra cupen?

- Herregud, det er lenge siden! Det kan jeg faktisk ikke huske engang, gliser Thomas Hay, som er spillende trener i Bravo.

- Mye uflaks før kampen

Det var på mange måter sensasjonelt at tromsølaget slo ut Harstad. Først og fremst det åpenbare: Bravo spiller i 3.-divisjon, mens Harstad rykket opp forrige sesong og er en del av allnorsk 2.-divisjon.

- Dere kan kalle det en liten cupbombe, men vi er uansett strålende fornøyd, sier Thomas Hay.

Bravo hadde i tillegg en stressende periode før kamp. De hadde ikke fått på plass flere spillere, og THK-guttene som skulle spille for Bravo gjennom den nye samarbeidsavtalen, kunne ikke spille fordi samarbeidsavtalen ikke inngår cupspill.

- Halve laget var borte, forteller Hay.

Toppscorer i første kamp

Men det skulle bety ingenting, for de som var igjen tok seg av Harstad og slo rivalen ut av cupen. En av spillerne som dominerte var nysigneringen Jørge Bugge. Han scoret hele 11 mål for Bravo i debuten, og spilleren fra Lofoten var strålende fornøyd.

- Toppscorer i første kamp, såpass må det være, smiler toppscoreren.

Nå gleder hele klubben seg til å møte eliteserielaget Bodø HK, som kommer på besøk senere denne måneden.

- Vi skal lage en utrolig stor fest, sier styreleder i Bravo, Asgeir Kaldhol.

- Vi skal lage en fest her og ha det utrolig artig. Det kommer til å bli utrolig gøy å få et eliteserielag på besøk, sier Hay.