Onsdag kveld tok TIL 3, med Ola Rismo ved roret, imot Tverrelvdalen til kamp i 3.-divisjon avdeling 12. Ingen av lagene har en reell sjanse til topp fire, men kampen skal ifølge rapportene ha vært av den velspilte sorten. Jumboen Tverrelvdalen sto med seks poeng før onsdagens kamp, men tok ledelsen på Alfheim.

Utsi ga gjestene ledelsen

Nils Kristian Utsi satte inn 1-0 tidlig i 1. omgang. Like før pause kom utligningen, og det var Sondre M. Olsen som satte inn utligningen etter en corner. Ifølge Tverrelvdalen var det en svært omdiskutert scoring; det hersket tvil om ballen noensinne var over streken.

- Den var inne. Alle så det, og det var ingen store protester, sier Ola Rismo selv til iTromsø.

3.-divisjon: Sjokkseier til Ishavsbyen i Kirkenes

- Fortjent seier

Etter pause presset TIL 3 på for scoring, og med et snaut kvarter igjen å spille kom den endelig. Brage Berg Pedersen satte 2-1 - også denne gangen etter en corner.

- Dette var fullt fortjent. De holdt unna lenge, men vi hadde ballen utrolig mye uten at vi omsatte det i mål. Vi var tålmodige, spilte smart og var bra, sier Rismo, som også legger til at TIL 3 skal slå Tverrelvdalen på hjemmebane.

- For langt opp

Det ble 3-1-seier da sendte Tverrelvdalen alle mann i angrep for å få med seg poeng. I stedet dunket Olsen inn sin andre og tredjelagets tredje scoring. 3-1 - og tre poeng til TILs tredjelag.