Vil gjøre byens talenter klare for landslag

Landslagstrenere ble flydd opp til Tromsø for å undervise i basket.
sport

I helgen ble det holdt en historisk basketballsamling i Tromsø, nemlig den aller første regionsamlingen for landsdelens U14- og U15-spillere, både gutter og jenter.

Det skriver Norges Basketballforbund (NBBF) Region Nord i en pressemelding.

Les også: Dana (19) valgt inn i basketstyret: – Brenner for jentesatsing

Besøk fra landslagstrenere

Målet med treningssamlingen er blant annet å forberede spillerne på fremtidig uttak til aldersbestemte landslag.

Nordnorske basketballtalenter fikk i helgen trene med landslagstrenerne Ola Gravem Knutsen og Kjetil Andresen, samt flere trenere i regionen.

– Det har vært en utrolig lærerik helg der både spillerne og trenerne våre har lært mye. Vi var veldig heldige som har hatt besøk av Ola og Kjetil, som virkelig har utfordret og inspirert oss denne helgen. Det setter vi stor pris på at vi har fått muligheten til, sier Dana Meknas (19), medlem i forbundsstyret i NBBF, i pressemeldingen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport