Fløya vant 2-1 borte mot Raufoss i siste serierunde etter to scoringer av Sara Johansen.

Det var forventet at skulle holde til medalje, men ettersom Byåsen påførte seriemester og opprykksklare Grand Bodø årets første tap for sesongen (5-4), gikk de forbi grønntrøyene og tok 3.-plassen med 40 poeng, ett mer enn Fløya.

- Det var veldig artig å vinne borte igjen, men dessverre fikk vi ingen hjelp fra Grand-spillerne, sier tomålsscorer Sara Johansen til iTromsø.

- Selvfølgelig surt

Johansen mener imidlertid at Grand Bodø har mer grunn enn Fløya til å være skuffet.

- De kunne jo ha gått en hel sesong uten å ha tapt en kamp, så det er et større tap for dem, mener Johansen.

Som innrømmer at det likevel var surt at medaljen glapp.

- Jo, det er jo veldig kjipt, absolutt. Vi hadde veldig lyst til å ta 3.-plassen, sier Johansen.

Nedrykksdrama

Men Johansen mener laget har all grunn til å være stolt av sesongen.

- Målet før sesongen var å berge plassen. Vi var nyopprykket og har en ung stall og måtte igjen bytte trener midt i sesongen, så vi har all grunn til å være veldig fpornøyd, sier Johansen.

Nina Nymark Jakobsen har ledet laget de siste kampene etter at Roger Nilsen gikk av, men fortsatt er det ikke klart hvem som leder grønntrøyene neste sesong.

- Det er blitt fortalt at det skal bli en avklaring i løpet av noen uker, så får vi se. Av spillerne er det ingen som har tenkt å gi seg, som jeg har hørt om, sier Johansen.

Lagfesten blir utsatt til neste helg

- De fleste har jobb og skole i morgen, så da blir det lagfest. Nå skal vi rett til Gardermoen og følge nedrykksdramet med TIL. Flyet vårt går klokken 20 hjem igjen, så det er helt perfekt, sier Sara Johansen, som er lillesøster til TIL-spiller Jonas Johansen.