Slik reagerer folk på Twitter etter landslagskampen

2-1-tapet mot Tsjekkia fikk Twitter til å koke.

  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

sport

Fredag gikk landslaget på nok en smell - denne gangen mot Tsjekkia. Tre tap på fire kamper er noe som ikke imponerer fotballsupporterne.

Dette er noen av reaksjonene på Twitter etter gårsdagens tap:

Ole Martin Årst:

 

- «Dockal gjør det strålende. Vi gjør det tilsvarende rævvva», skriver Årst på Twitter (@omaarst).

Gunnar Grindstein:

 

- «Når du mangler kvalitet i siste tredjedel begge veier, har du et problem i fotball. #norge», skriver Grinstein (@ggrindstein).

Arne Jonny Johnsen:

- «Høgmo er som Flovik - null peiling på fotball», skriver Johnsen (@arnejjohnsen), som er leder for Isbergets avdeling i Oslo.

Carina Olset:

  Foto: Ingrid Blåsmo Aronsen

 

- «Nei, nå skal jeg hjem og se på skøyter. #nrksport», skriver Olset.

Viggo Kristiansen:

- «Fotball: Tap mot Tsjekkia, som selv ikke satser på noe stort før 2018. Max spør; kan Høgmo fortsette... Det er ikke bare han som må gå», skriver Kristiansen (@tromsoeviggo).

Per-Christian Johansen:

- «Kanskje bruke enda mer penger på norsk fotball...? Flaut nivå målt i internasjonal målestokk, snart på nivå med volleyball og basket...», skriver Johansen (@pekkajoha)

Per-Jarle Heggelund:

- «Aldri vært enklere å være etterpåklok: Drillo skulle aldri fått sparken», skriver Heggelund (@heggelund7).

Kristian Ulriksen:

- «Hørte det gikk tungt i Tsjekkia. Carlsen og co på et helt annet nivå. #hoegmoout #carlsenin #vgsjakk», skriver Ulriksen (@kristianulriks).

Jo Nymo Matland:

  Foto: Staale Wattø

 

«MMD viser vel i kveld hvorfor han bør spille spille hvert minutt når han er frisk. Hvem det sier mest om, det vet jeg ikke», skriver Matland (@jonymomatland).

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport