Storm tapte dramatisk kamp

Ammerud ble for sterke for Tromsø Storm.

NYTT TAP: Her er Henrik Lange i hjemmekampen mot Gimle denne sesongen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

sport

I går vant Tromsø Storm den viktige bortekampen mot Bærum Basket. I dag ble det tøffere i en høydramatisk kamp mot Ammerud.

Storm hang med langt ut i 4. periode, men de siste minuttene dro Ammerud kraftig i fra og vant til slutt 64-57.

– Det er en kamp vi absolutt skulle ha vunnet. Det er dårlig at vi ikke klarte å finne en måte å vinne kampen på, rett og slett, sier kaptein Aslak Smalås.

Perioderesultatene var: 18-16, 16-15, 11-18 og 19-8.

Storm raknet på slutten av oppgjøret.

– Vi hadde full kontroll og ledet med syv poeng da det var seks-syv minutter igjen. Og så klarte vi ikke å score resten av kampen. Da taper man, sier Smalås.

– Hvorfor blir det slik?

– Det er vanskelig å si. Det er for dårlig, rett og slett. Det finnes ingen unnskyldninger for det. Og det gjelder alle sammen utpå der, svarer kapteinen.

LES OGSÅ: Nå spiller tre av gullguttenes sønner på det samme laget - 20 år etter kongepokalen

Storm har tre seire og åtte tap i årets BLNO og er nummer åtte på tabellen.

LES OGSÅ: Denne tabellen skaper full forvirring

Storm møter Centrum Tigers hjemme om en uke.

– Centrum er et godt lag og et av de beste ligaen, men det er en kamp som er mulig å vinne om vi spiller opp mot vårt beste, sier Smalås.

Poeng for Storm: Anders Solem 16, Henrik Lange 14, Johannes Lange 12, Audun Bangsund 6, Aslak Smalås 6, Simen Alexander Samuelsen 3.

Toppscorer Ammerud: Thomas Vangen 16.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport