Her overleverer hun tidenes julegave

Fikk sårt tiltrengte midler.

OVERRASKET: Hanne-Therese Ridderseth i Gjensidigestiftelsen overleverte den store sjekken til Tromsø Storm Ungdom under søndagens hjemmekamp mot Frøya.  Foto: Daniel Lilleng

sport

Gjensidigestiftelsen overleverte søndag en sjekk på 176.000 kroner til Tromsø Storm Ungdom.

Pengene skal brukes til å realisere flere basketskoler og treningsleirer for ungdom i alderen 8-19 år i løpet av neste år.

Spesielt fokus på flyktninger

Tromsø Storm sier de vil ha et spesielt fokus på å annonsere tilbudet på flyktningsmottakene i kommunen.

- Vi synes dette er et godt prosjekt som skaper aktivitet og glede for barn og unge. I tillegg er det viktig at flyktninger integreres i samfunnet og får et tilbud de kan ha glede av, sier Hanne-Therese Ridderseth, tillitsvalgt i Gjensidigestiftelsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport