Keeper på plass for TUIL

TUIL har signert den 29 år gamle keeperen Grzegorz Flasza fra Polen.

Grzegorz Flasza, TUIL-keeper 

sport

Grzegorz Flasza valgte TUIL foran et lukrativt tilbud fra Alta.

I likhet med resten av spillerstallen er keeperen deltidsspiller, og klubben skal hjelpe polakken å finne en jobb ved siden av fotballen.

– Jeg er positiv. Tromsø er en fin by og jeg er veldig positiv. Vi har noen små detaljer å finne ut av i løpet av de nærmeste dagene før en avtale i boks, sa Grzegorz Flasza etter sitt rekordkorte "prøvespill" med TUIL i februar.

Keeperen har spilt de siste fire sesongene for Bærum.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport