Valakari møtte supporterne i Sandefjord

Simo Valakari sitter på tribunen for å følge TIL i Sandefjord. Der tok han seg også tid til supporterne.

Per Steinar Markussen var en av de heldige som fikk møte TILs nye trener, Simo Valakari.  Foto: Privat

sport

I sosiale medier dukker det opp flere bilder med TILs nye trener, Simo Valakari, sammen med TIL-supportere.

Følg kampen med Helge Skog her

En av de som fikk møte den finske treneren var fotballjournalisten fra Gryllefjord, Per Steinar Markussen.

- Det var et kort møte oppe i VIP-sonen. Jeg måtte opp å hilse og hente meg kaffe, og der sto han, sier Markussen, som for anledningen har lagt fra seg pressekortet for å følge TIL fra bortetribunen.

Markussen forteller at han ikke snakket så mye med treneren, men sikret seg en god gammeldags "selfie", som han senere postet på Facebook.

- Han følte nøye med på oppvarmingen til "Gutan", sier Markussen, som tror den nye treneren følger kampen fra VIP-losjene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport