Vi sender cupoppgjøret mot Lillestrøm direkte her

Lillestrøm-TIL vises direkte på itromso.no.
sport

Klokken 18.30 onsdag 9. august sparkes 4. runde av cupen i gang. TIL jakter revansje fra det pinlige 4-1-tapet på Åråsen i serien tidligere i år.

Med ny trener på plass i finske Simo Valakari, får Gutan nå et kjærkomment avbrekk fra den tøffe hverdagen i serien, og kan spille seg til en kvartfinale i NM-cupen.

Oppgjøret ser du direkte her, og etter kampen kommer iTromsø med bilder, børs og reportasjer utover kvelden.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport