Thrillerne direkte: Vi sender fire timer med opp- og nedrykksdrama

Superlørdag på itromso.no.

JUBLET: Julian Rosalio Aloyseous jublet for seier mot TIL 3 på Skarpmarka i sommer. Slår Skarp TIL 3 lørdag, kan Julian og co. juble for seriegull. Foto: Magnus Joki Arild. 

sport

Lørdag er det mye spennende fotball på gang – ikke minst lokalt.

Både kampen for å unngå nedrykk i 3. divisjon, og ikke minst opprykksthrilleren i 4. divisjon, utspiller seg på Bjerkaker kunstgress – og iTromsø sender dramaet minutt for minutt.

Skjervøy jaker fornyet kontrakt

13.00 sparkes Tromsø 2 – Skjervøy i gang, i det som er en ekstremt viktig match for bortelaget. Med seier vil Skjervøy sikre fornyet kontrakt i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6, etter en tidvis strevsom sesong. Skjervøy ligger like over streken – med bare to poeng forsprang til Funnefoss/Vormsund når to serierunder gjenstår.

 TIL 2-laget har på sin side allerede rykket ned, etter tapet for Senja sist mandag.

Opprykksthriller

Allerede 15.00 – bare et lite kvarter etter kampslutt i TIL 2 og Skjervøy – er det duket for enda mer dramatikk – i det som har vært en vanvittig sesongavslutning i 4. divisjon.

IF Skarp møter TIL 3, og med seier vil de sortkledde stikke av seriemesterskapet og opprykk.

Skarp-laget har kommet sterkt i høstsesongen, og overtok initiativet i opprykkskampen da L/K tapte mot nettopp TIL 3 (på Alfheim) for to uker siden.

Mange trodde imidlertid at Skarp rotet bort seriegullet da laget tapte «seriefinalen» mot L/K i Lyngen, men det viste seg at avdelingen på langt nær var avgjort.  Forrige helg gikk nemlig L/K på overraskende tap borte mot Krokelvdalen – dermed er det Skarp har kommandoen før siste serierunde.

Lørdag får vi svaret om Skarp takler presset – eller om dramaet får nok en ny vri. Kampene kommenteres av iTromsø-journalist Magnus Joki Arild.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport