Se de beste reaksjonene etter TIL-kampen

– Dette begynner å swinge og lukte finsk sauna av!

TIL knuste Sogndal på Fosshaugane og sikret mer eller mindre eliteserie-plassen. Her har vi samlet noen av de beste reaksjonene på serien fra sosiale medier.
sport

– For all overskuelig framtid bør plassen (helst medaljer) være sikret lenge før siste hjemmekamp...men grattis, dette begynner å swinge og lukte finsk sauna av!

Skriver Odd Magne Astrup på TILs Facebook-side.


 

 

– Di spille vakker fotball førr tiaEEEEEYA T.I.L 

Skriver Karl Agnar Markussen på TILs Facebook-side.


 

– Endelig e gutan våres der den skal være. Gir seg aldri og blør for byen og drakta. Heia TiL!!

Skriver Egil Løseth på TILs Facebook-side.


 

 Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport