Vil ikke bekrefte Flovik som ny Alta-trener

Alta IF venter med å uttale seg om den tidligere TIL-treneren Bård Flovik får ny trenerjobb i 2. divisjon.

NY JOBB?: Bård Flovik kan bli ny Alta-trener.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

sport

I følge kilder til Altaposten skulle Alta IF være i sluttforhandlinger med Bård Flovik om trenerrollen.

Men da Altaposten kontaktet Tron Møller Natland, leder i Alta IFs fotballgruppe, var han heller taus.

- Da vet du mer enn det jeg kjenner til. Men jeg kan ikke garantere at dine opplysninger ikke stemmer. Jeg er for tiden på juleferie i Molde og det kan forsinke kommunikasjonen med de som jobber med trenerspørsmålet, sa Natland til Altaposten.

Heller ikke Rune Berger, kontorleder i klubben ville uttale seg.

- Som sagt gjennom hele prosessen; vi kommenterer ikke navn til eller fra før det er endelig spikret.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport