OPPDATERING: Klokka 18.15 søndag melder pressevakt Per-Christian Johansen ved UNN at spilleren har status som lettere skadet og er innlagt til observasjon ved sykehuset.

Med seks minutter igjen av kampen, dro Bravo-spilleren seg forbi forsvarsspillerne og satte ballen i lengste. I det skuddet gikk ble han også taklet. Med farten han hadde, mistet han kontroll og bakhodet traff gulvet med ganske stor kraft.

Deretter ble han liggende en stund før han ble hjulpet av banen.

– Han slo hodet kraftig. Han er våken, men omtåket og ikke helt i form rett og slett. Det kan være hodeskade. Han har nok fått seg en hjernerystelse, sier Bravos fysioterapeut Tor Ketil Hågland.

AMK ble ringt og ambulanse kom etter hvert til stedet.

– Dessverre så jeg ikke helt det som skjedde, men fikk beskrevet fra de som så det at han datt bakover og slo hodet i gulvet, og at han ble liggende en stund. Det så ut som han mistet bevisstheten et par sekunder. Så ga han uttrykk for at han hadde vondt. Når han ville reise seg og hadde støtte til det, snublet han og var ikke helt i stand til å sette beina foran seg. Han sa etterpå at han mistet balansen, forteller Hågland.

Etter at kampen var over, ble han trillet på båre inn i ambulansen. Ambulansen ble stående en stund utenfor Tromsdalshallen etter kampen.

– Det jeg hører er ikke så bra. Han må på sykehuset. Hodet hans traff gulvet. Jeg håper det er ikke er noe alvorlig. Men akkurat nå er det ikke gode nyheter.Jeg håper det går bra, han er virkelig en fin fyr, forteller Bravo-trener Goran Kovacic.