Hundelykke for OL-vinner Forfang og kjæresten

Vinteren ga OL-gull og VM-gull i laghopp. Nå er det er nytt «gull», som lager liv og røre hjemme hos hoppstjernen Johann André Forfang (22) og kjæresten Celina Robertsen (23).
sport

– Det er en liten «ulldott». Og fortsatt bare valpen, sier Johann André Forfang til VG.

Han snakker varmt og lenge om Wilma (12 uker). Den lille hunden, en Pomeranian, er nettopp blitt samboerparets kjæledegge i leiligheten hjemme på Byåsen i Trondheim.

Hundekjær

– Jeg er veldig glad i hunder. Og så er Wilma fint selskap for Celina, siden jeg er mye på tur med hopplandslaget, sier Forfang til VG.

Tromsø-hopperen er åpenbart stolt når han snakker om Wilma. Tispen er bare 1,6 kilo nå. Voksen vil hun veie mellom tre og fire kilo.

FOR ABONNENTER: Se bildene av hoppklubbens Forfang-hyllest

Forfang har fått fornyet kontrakt på landslaget. En formalitet etter en meget sterk sesong, som ble kronet med OL-gull i laghopp i Pyeongchang. I tillegg til OL-sølv (normalbakke) og VM-gull i skiflyging (laghopp).

Det nye landslaget

Onsdag morgen ble han presentert på et pressetreff i lokalene til Olympiatoppen i Oslo sammen med Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Robert Johansson, Anders Fannemel, Halvor Egner Granerud og Kenneth Gangnes.

LES OGSÅ: Pappa Forfang og idrettshistoriker enige: – Laggullet overgår sølvet

– Det kommer en ny vinter med mesterskap, og klart jeg vil kjempe om medaljer i VM i Seefeld. Men jeg har som mål å gjøre det bedre i verdenscupen. For meg og resten av laget har det blitt en individuell seier her, og en der. Vi trenger bedre stabilitet, slik at vi vinner flere renn, sier Johann André Forfang.

PS! Forfang vant én seier (Willingen) i verdenscupen, og endte på syvendeplass sammenlagt. Norge fikk seks individuelle rennseiere. Verdenscupvinner Kamil Stoch (Polen) vant til sammenligning ni konkurranser.