Nærmer seg påmeldingsrekord

Det er under tre uker igjen til årets Midnight Sun Marathon, og de ligger godt an til å sette en ny påmeldingsrekord.

MIDNATTSOLSLØP: Det ligger an til at det kan bli midnattssol på Midnight Sun Marathon lørdag – i hvert fall dersom prognosene fra meteorologene slår inn. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen Ronald, Alex, Andreas I, Nils

sport

Det skriver de i en pressemelding onsdag kveld.

Maratonet har en målsetning om å passere 6.000 påmeldte for årets arrangement, som går lørdag 16. juni.

– Per i dag er det påmeldt 4.514 deltaker noe som er en økning på 12 prosent sammenlignet med samme tidspunkt i 2017.  En meget positiv utvikling i interessen for løpet, sier Nils I. Hætta, daglig leder i MSM.

Rundt 50 prosent av de påmeldte er fra utenfor Norge, i tillegg til at det er rundt 1.500 påmeldte fra andre steder i Norge som reiser ens ærend til Tromsø.

– Det er allerede satt ny rekord for antall påmeldte til selve maratondistansen med 1.250 løpere, så dette blir første gang vi har har over tusen deltakere i i maratonfeltet , sier Hætta og legger til:

– Har du ikke bestemt deg enda om du skal delta er tiden inne nå for å sikre plass og startnummer.