Her er de klare for VM-fest

Straks braker det løs, og Storgata Camping åpner dørene for første gang.
sport

– Vi er faktisk ferdige. En elektriker sniker seg ut døra her mens vi prater, men vi har masse sitteplasser, en ferdig bar, toaletter og en jævla stor skjerm. Vi har også fått klar fotballbiljarden så det her blir veldig gøy, sier Runar Eggesvik.

Hektisk

Storgata Camping holder til i Macks gamle tomgodslager i sørbyen, og det har vært hektisk aktivitet de siste ukene for å få lokalene i stand til VM for en slag snikåpning. For om to måneder åpner de også Norges største innendørs minigolfbane i de samme lokalene.

– Jeg har vært med å starte rundt 20 steder tidligere og aldri opplevd en så enorm positivitet rundt et prosjekt, og så utrolig flinke håndverkere. Vi ble helt slått i bakken rett og slett, sier Eggesvik.

Viser alle kampene

De skal vise alle kampene under mesterskapet, og iTromsø er mediepartner med Storgata Camping under årets VM. Det betyr at det hver dag blir intervjuer med spennende gjester og annen VM-relatert underholdning.

Torsdag 14. juni:

Klokka 16.15: VM-prat: Kommentator og fotball-forfatter Egon Holstad og skuespiller og fotballelsker Kristian Fredrik Figenschow jr. lader opp til åpningskampen. iTromsøs sportsjournalist Magnus Joki Arild leder praten.

Fredag 15. juni:

Klokka 19.00: VM-prat: TIL-trener Simo Valakari og Skjervøy-trener Eline Torneus. iTromsø-journalist Tobias Stein Eilertsen leder praten. Helge Skog har Helge-chat under Portugal-Spania.

Lørdag 16. juni:

Klokka 17.15: VM-prat: TUIL-spiller og tidligere Belgiaproff Jo Nymo Matland og tidligere TUIL- og TIL-spiller og spillende assistenttrener i Moss, Morten Giæver. iTromsø-journalist Øyvind Sivertsen leder praten.

Søndag 17. juni:

Jørgen Hjertsen arrangerer kahoot-quiz.