Tromsølaget Shark Attack tror på NM-gull: - Målet før vi dro var jo å gå til topps

Shark Attack gikk videre til semifinalen i Norgesmesterskapet i 3mot3-basketball.

SHARK ATTACK: Simen Samuelsen (fra venstre), Hassan Kjærvik, Håvard Brattli og Anders Solem spiller semifinale i 3mot3-NM søndag. 

sport

Tromsøguttene vant i dag alle sine tre gruppespillkamper i NM i 3mot3-basketball på Furuset, og er klare for semifinale søndag. Norgesmesterskapet er en åpen turnering som arrangeres av Norges basketballforbund.

- Det var jevnt, men vi vant en etter en, og er klar for semi, forteller Simen Samuelsen i Shark Attack.

Lørdag spilte tromsølaget 12-10 mot 3nuoLentus, 20-18 mot Express Seahawks fra Hamar, og en knepen 13-12-seier mot Skien Ghosts etter å ha ligget på 11-11 før overtid.

I 3mot3 er det førstemann til 21 poeng eller laget med høyest score etter 10 effektive minutter som vinner. Ved lik poengsum etter ordinær tid, spilles det overtid til ett av lagene har scoret to poeng.

Etter at skienlaget tok ledelsen 12-11 på overtid, snudde Shark Attack seieren med en topoenger som tok dem videre.

Gode sjanser

Samuelsen tror nå sjansene er gode for å gå til topps. I morgen møter tromsølaget B. Basket i semifinalen, hvor blant annet Orji Okoroafor fra Ammerud Basket skal spille.

- Vi spilte skikkelig bra i dag, og fortsetter det sånn kan det gå, selv om motstanden i morgen blir tøffere, sier Samuelsen.

- Men målet før vi dro var jo å gå til topps, legger han til.