Beate Andersen ferdig i TIL

Beate Andersen slutter i jobben som administrativ leder i yngres avdeling i Tromsø IL.

LEDER: Beate Andersen, leder i TIL Yngres 

sport

Det melder idrettslaget på sin hjemmeside fredag.

– I forbindelse med at ny daglig leder starter opp på Alfheim, skjer det en omorganisering av administrasjonen. Det gjør at Beate Andersen fratrer sin stilling. Vi har ønsket å ha henne med videre, og beklager at hun slutter. Men etter samtaler har vi blitt enige om en løsning som begge parter er fornøyde med, sier styreleder i TIL, Stig Bjørklund.

– På vegne av styret takker vi for innsatsen, legger han til.

Andersen vil takke mange for et godt samarbeid i de årene hun har vært i TIL.

– I snart tre år har jeg fått jobbe med noen av verdens fineste mennesker. Ildsjelene i frivillig sektor. Det å få lede og koordinere arbeidet i Tromsø ILs yngres avdeling har vært et privilegium, for det har vært et fantastisk engasjement hos hundrevis av foreldre samt at det finnes veldig mange omsorgsfulle og dyktige trenere i klubben. Og en nydelig flokk unger – store og små – med tusenvis av drømmer. Jeg kommer til å savne dyktige og dedikerte kollegaer i administrasjonen, sier Andersen.