Senja er seriemester — spiller i 2. divisjon neste år

FK Senja er seriemester. Laget «moset» Frigg i Islandsbotn på lørdag, og kan nå se fram til å spille i 2. divisjon neste år.

JUBEL Det brøt ut jubelscener på banen i Islandsbotn lørdag etter at Senja sendte Frigg hjem med 1-0-tap, og kunne innkassere seriegullet. Daniel Mikkelsen fremst.  Foto: ELIAS AHVENSALMI

sport

– Helt fantastisk! Det er dette vi har drømt om i hele år, sa en lykkelig Sebastian Jensen da Folkebladet-TV intervjuet han etter kampen.

Jensen ble dagens matchvinner i Islandsbotn. Et frispark mot mål fra Senja ble fanget opp av Friggs keeper. Men keeperen slapp ballen, så å si rett ned mellom beina til Jensen. Han var lynkjapp til å sette den kontant i mål.

– Det var deilig

Dermed fastsatte Jensen sluttresultatet, som ble 1-0. Senja er seriemester med 58 poeng og Frigg er nummer to med 55 poeng.

– Det var glatt på banen. Jeg jaktet på returen, og Frigg-keeperen slipper ballen rett ned i beina på meg. Det var deilig, sa Sebastian Jensen.

– Fikk den energien

Christer Johnsgård sier til Folkebladet-TV at han våknet med ondt i magen og sting i brystet foran kampen lørdag.

– Men da jeg kom på stadion og fikk se alt folket som hadde møtt fram her... Jeg har aldri sett så mye folk på en kamp her de siste årene. Man får bare den energien. Vi går ut, det er sju-åtte minus. Men du blir helt varm i kroppen, du kjenner ingen ting. Vi tar tak i kampen fra start, og vinner fortjent. Det er veldig fortjent at vi står igjen på toppen, sa Johnsgård til Folkebladet-TV.

Han beskriver det som enestående det trenerteamet og spillegruppa til FK Senja har fått til.

– Det er litt mot alle odds at lille Senja klarer å stable et så godt lag på beina, vi går hen og moser Frigg og Lyn og andre store lag, sier Christer Johnsgård.