Sjarmtroll på landslaget

To tromsøgutter er med i troppen til nordisk mesterskap i futsal.

KLAR FOR LANDSLAGET: Her er Tom-Erik Bang Kristiansen under en kamp mot Grorud i fjor.  Foto: Tor Farstad

OPPTUR: Lars Henrik Andreassen er med i troppen til nordisk mesterskap i futsal. Her i treningskamp for TIL før årets sesong.  Foto: RUNE ROBERTSEN

Her er lagbilde av Sjarmtrollan etter en kamp i fjor.  Foto: Jo Are Vik

sport

Det er duoen Lars Henrik Andreassen (23) og Tom-Erik Bang Kristiansen (22), som begge spiller sin futsal i Sjarmtrollan, som er med i den norske troppen, som foreløpig teller 13 mann. Der er også elitespillere i fotball som Bodø/Glimts "Ibba" Laajab og Stabæk Stian Sortevik er med.

– Det er meget artig og var slett ikke forventet, sier Tom-Erik Bang Kristiansen, som kun har vært på én samling med landslaget tidligere.

– Det er selvfølgelig stort å bli tatt ut. Det var litt overraskende for min del, men først og fremst er det bare utrolig artig, sier Lars Henrik Andreassen.

Leder i Sjarmtrollan, Simen Johansen, er stolt.

– Ett av delmålene vi satte oss før sesongen var at at vi ønsket minst en spiller tatt ut i en landslagstropp. Nå har vi fått to med til Finland. Vi er selvfølgelig særdeles glade for det. Vi håper også at de skal få spille litt og få kjent på nivået til de andre lagene. Dette er ei gulrot for Lars Henrik og Tom, og vi er veldig glad for det i Sjarmtrollan, sier Johansen.

TUIL-samtaler

For Andreassen representerer uttaket en opptur etter at 23-åringen ble vraket i TIL etter årets sesong. Kristiansen på sin side har gjennomført en oppløftende fotballsesong med Finnsnes.

– Jeg holder mulighetene åpne foran neste sesong. Jeg har en god dialog med Finnsnes, hvor det var virkelig artig å spille i fjor, og har også hatt en samtale med TUIL, sier Kristiansen.

Ytterligere tre spillere vil bli tatt ut etter de neste nasjonale seriekampene i futsal.

– Det er veldig artig at Lars Henrik også er med, og jeg håper enda flere fra Sjarmtrollan kommer med i den endelige troppen, sier Tom-Erik Bang Kristiansen.

Norges program i turneringen er slik:

04.12 Norge vs. Sverige (spilles i Hyvinkaa)
05.12 Norge vs. Danmark (spilles i Tammerfors)
07.12 Finland vs. Norge (spilles i Hyvinkaa)

Norges tropp

Magnar Meling Nordtun, Nidaros Futsal
Kenneth Rakvaag, Vegakameratene
Tresor Egholm, KFUM-Kameratene Oslo
Stian Sortevik, KFUM-Kameratene Oslo
Mustapha Achrifi, Grorud IL
Abdurahim Lajaab, Grorud IL
Morten Ravlo, Vegakameratene
Kim Rune Ovesen, Vegakameratene
Mounir El-Masrouri, Holmlia SK
Lars Henrik Andreassen, Sjarmtrollan
Tom-Erik Bang Kristiansen, Sjarmtrollan
Rene Aleksander Elshaug, OSI Futsal

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport