Gigasuksess for "The Ribbz"

Ingvar Olsen, Guro Pettersen, Hogne Rundberg og resten av kjendisene som var tilstede hyllet arrangementet.

sport

Simen Johansen, Ola Rismo, Christian Justad Tønsvoll og resten av dem som har jobbet dag og natt for "The Ribbz" har virkelig truffet en nerve hos fotballentusiaster byen rundt. Hele 80 lag var med på fotballfesten, og dermed var det kun fire lag unna den maksimale kapasiteten. I forkant hadde de håpet på 30 lag, men tallet ble over dobbelt så høyt.

 - Vi synes det er et helt astronomisk tall. Vi er veldig fornøyd med interessen folk har hatt til dette arrangementet. Alt er bare utrolig gøy, sier arrangementansvarlig Simen Johansen.

Alle enhver var vanvittig imponert over det guttene hadde fått til.

- Det er bare helt fantastisk. Jeg har i alle fall savnet et slikt arrangement i Tromsø. Tidligere har jeg måtte spille håndball i romjula, men det er jo fotball jeg brenner for og det som er artigst i hele verden. Det er rett og slett et ufattelig bra tiltak av Ola, Simen, Justad og alle de andre, sier landslagskeeper Guro Pettersen.

- Det at det kommer hele 80 lag for å spille fotball i romjula er helt sykt. Det er et veldig bra arrangement, sier Violet Road-bassist Hogne Rundberg.

- Syndebukk

Ett lag fikk dog mer oppmerksomhet enn andre. Kreftforeningslaget besto av tidligere TIL-legender som Sigurd Rushfeldt og Miika Koppinen, men også av Ingvar Olsen og Hogne Rudberg. Dessverre for dem tapte de 1-0, etter at Rundberg hadde bommet på flere store sjanser.  

- Jeg føler meg som en syndebukk i dag. Mange av de sjansene jeg fikk burde jeg scoret på. Men jeg kjente litt på det at jeg hadde vært på Skarven på konsert i går, så det gjorde at jeg ble treg i steget, smiler kåfjordingen.

Ingvar Olsen viste at han har spilt fotball et par ganger i livet, og Idol-vinneren fra Kvaløya hadde ett langskudd som høydepunktet i kampen.

- Jeg hadde håpet den skulle gå via noen på vei, sånn at den kunne endt i mål, sier Olsen.

- Driblet av alle sammen

Vålerenga-keeper Guro Pettersen ble tatt ut på landslaget i går, og det viste hun så absolutt i turneringen. I den første kampen for jentelaget Fløyalove scoret hun to mål (!). Hun tok like så greit bare ballen med seg fra sitt eget mål og driblet av alle spillere.

-  Jeg har fått så sykt mye selvtillit at jeg bare kan komme hit og score når jeg vil, ler Vålerenga-keeperen.

Som kan si seg godt fornøyd med oppholdet i Tromsø. Ikke bare fikk hun besøke byen hun elsker, mens hun har vært i Tromsø har hun blitt landslagskeeper og fått oppleve "The Ribbz".

- Det er bare helt fantastisk alt som skjer nå. Jeg synes selv jeg har jobbet veldig hardt for å oppnå det jeg har klart, men nå får jeg endelig resultater for arbeidet som er lagt ned. For tiden er jeg bare så glad at jeg ikke klarer å slutte og smile, sier Pettersen.