Ny spiller klar for TUIL

Tromsdalen fortsetter å bygge opp spillerstallen. Tirsdag ble Simon Laugsand (22) klar for TUIL.

TUIL-klar Simon Laugsand (til høyre) har signert for TUIL. Han komme fra Oslo-klubben KFUM. Her sammen med broren: tidligere TIL 2-spiller Sondre Laugsand.  Foto: PRIVAT

sport

Det bekrefter TUIL selv på sine hjemmesider.

- Dette er veldig artig. Det er stort for meg, sier Simon Laugsand til iTromsø.

Opprykk

Laugsand kommer fra Oslo-klubben KFUM der han har vært siden mai. Før det spilte han college-fotball i USA i to år. Han beskriver seg selv som en hardtarbeidende spiller med en god venstrefot.

- Jeg tror det er et steg i riktig retning til en bedre klubb. TUIL satser mer og har høyere ambisjoner. Jeg liker spesielt målsettingen om å rykke opp, sier Laugsand til iTromsø.

Laugsand krysser fingrene for at det blir 1.-divisjonsspill i 2016.

- Men jobben må gjøres i 2.-divisjon først. Det blir en tøff jobb, men jeg håper vi klarer å ta steget, sier han.

Eliteseriespill

Laugsand er opprinnelig fra Sortland. I Tromsdalen gjenforenes kan med Tobias Vibe.

LES OGSÅ: Spisstalent går fra TUIL til Fløya

- Jeg gleder meg til å spille med Tobias Vibe som jeg kjenner fra Sortlandstiden. Jeg ser også fram til å spille med spillere som Tomas Kristoffersen og Vegard Lysvoll, sier Laugsand til tuil.no

På fotballbanen har 22-åringen store ambisjoner. Favorittklubben er Liverpool.

- Det er et år i TUIL i første omgang. Jeg håper å kunne nå så langt som mulig, både med eliteseriespill og mer etter det, sier Laugsand til iTromsø.

Flere signeringer på plass

Dette betyr at TUIL virkelig begynner å få på plass en sterk spillerstall foran 2015-sesongen. Forrige uke signerte de både Jonas Høylo Fundingsrud og Lars-Henrik Andreassen. I tillegg er Mathias Johnsen nære en overgang.

LES OGSÅ: TUIL spiller alltid redelig

Finnsnes' Anders Jenssen er i tillegg aktuell for "Dalingan", men her er det fortsatt usikkert hvor mye TUIL må betale for å sikre seg midtstopperen.

Simon Laugsand er bror til Sondre Laugsand, som tidligere har spilt fotball for TIL 2. Han spiller nå for Førde.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport