Spilte inn 70.000,- til hjertesyke barn

Dagligvarecupen satte ny rekord.

REKORDOVERSKUDD: Hans Kanebog (til venstre), Tor-Erik Bergesen, Thomas Nordnes og Kent Erlend Øyen står bak Dagligvarecupen. Overskuddet i år gik til Foreningen for hjertesyke barn. Foran er nestleder i Troms, Sølvi Salo Stensrud.  Foto: Øyvind Sivertsen

sport

I januar ble fotballturneringen Dagligvarecupen spilt for femte gang i Skarphallen. Som vanlig går overskuddet til et veldedig formål og i år er det Foreningen for hjertesyke barn.

– De får 70.000 kroner – noe som er rekord. Vi hadde mål om å toppe 50.000 kroner som var overskuddet i fjor, så vi er veldig fornøyde, sier Kent Erlend Øyen.

– Det sier litt om hvor positive folk er. Vi er takknemlige for at hele dagligvarebransjen i Tromsø by er med på dette opplegget her, sier Tor-Erik Bergesen.

LES OGSÅ: Fløya-duo takket nei til toppserieklubber

I Foreningen for hjertesyke barn er man helt overveldet.

Følg iTromsø-sporten på Facebook

– Dette er helt fantastisk! Det er så man får klump i halsen. Guttene bak Dagligvarecupen har virkelig stått på, sier Sølvi Salo Stensrud, som er nestleder i Foreningen for hjertesyke barn, Troms.

Badehelg

Foreningen er allerede i gang med å planlegge prosjekter der pengene kommer godt med.

– Vi har planer om en badehelg i Harstad. Det blir kanskje i mai. Vi hadde en tilsvarende helg i fjor høst og da var det cirka 40 personer med. Det ble kjempevellykket og veldig koselig. Vi bodde på hotell en natt og hadde felles tacomiddag og badet i Grottebadet, sier Stensrud.

LES OGSÅ: TIL kopierer en Eggen-idé

– Dette gjør at ungene knytter bedre kontakter, og sist fikk vi med en familie som aldri har vært med før, legger hun til.

De har også planer om å besøke Vitensenteret og kanskje ta en tur til Sommarøy og klatreparken der.

Ny kjendismatch

I tillegg til turnering for dagligvareforretningene har hatt det vært en kjendismatch i Skarphallen de siste årene. Sist gang var blant andre Truls Svendsen med.

LES MER: Kongen av Skarphallen

Det blir ny kjendismatch neste år. Og overskuddet skal som vanlig gå til et veldedig formål.

– Vi venter på en dato fra fotballkretsen for turneringen neste år. Når vi får den, har vi allerede fire gode kjendisnavn «på hånda», sier Bergesen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport