TIL-gutter banket opp

Russiske spillere gikk amok under kampen mot TILs guttelag.
sport

Ifølge VG Nett utspant dramatikken seg tirsdag formiddag under en kamp i forballturneringen Dana cup i den danske byen Hjørring. TILs guttelag møtte det russiske laget Khimki og på slutten av kampen, på stillingen 1-1, ble TIL-kaptein Dan-Roger Roland stygt felt av Khimkis keeper.Sju skadet

- Jeg fikk en gigantisk skrape på magen og ble liggende. Da dro keeperen meg i håret, for han mente jeg spilte. Han fikk rødt kort, det fjerde for laget hans den kampen, og da blåste dommeren av kampen, sier Roland til VG Nett.

I forbannelse stormet de russiske guttespillerne banen og gikk til angrep på TIL-spillerne. Sju av TIL-spillerne skadet, blant annet meldes det om ryggskader, en brukket finger og skader i ribbeinene.Rømte ut i skogen

– Det er det verste jeg har sett. Det pågikk i 15-20 minutter. Dommeren rømte fra banen, og etterpå måtte vi langt ut i skogen for å hente spillerne våre som hadde rømt, sier Tromsø-trener Stein Hugo Bjerkeli til VG Nett.

Saken er anmeldt til dansk politi, og det russiske laget er utestengt fra resten av turneringen.

- Dommeren måtte stoppe kampen på grunn av at russerne oppførte seg dårlig. Det var grovt, rått spill og sjikane mot de norske guttene, sier pressesjef Torben Vendsted i Dana Cup til avisa.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport