Briljerte mot Kattem

Fløya - Kattem (7-0): Fløyadamene fullstendig overlegne i søndagens kamp. Se referat fra kampen!

  Foto: Jon Terje Eiterå

  Foto: Jon Terje Eiterå

sport

Suksessen fortsetter for de grønnkledte. I dagens hjemmekamp mot Kattem satte damene inn 7 mål, og slapp ikke inn et eneste.

Moore, moore, moore

Kristy Moore satte kampens første mål inn i det 36. minutt. I det 43. minutt setter hun inn mål nummer to, og lagene går til pause med stillingen 2-0.

Etter pause sørger Cathrine Rolness for mål nummer tre. Kun to minutter senere får Moore ballen nok en gang i mål.

Men ennå har hun mer å gå på. Hun sikrer to mål til - i det 71. og 86. minutt, før Anneli Giske setter kampens mål nummer sju i nettet i det 92.minutt.

Damene er dermed fremdeles ubeseiret etter at Rune Repvik forlot klubben.

Godt grunnlag

Rune Brustad, som nå leder laget sammen med Nina Nymark Jakobsen, uttalte i lørdagens «Tromsø» at han ikke synes de to skal få for mye av æren for høstens snuoperasjon.

- Vi har jo et godt lag, og spillerne har et godt treningsgrunnlag som har vært der i hele år.

Han innrømmer likevel at også de to har medvirket.

- Selvtilliten i laget er naturlig nok større nå, og den har vi som trenere vært med å bygge opp. Samtidig har vi blitt flinkere til å lytte mer til spillegruppa, og tatt hensyn til deres ønsker og meninger.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport