June og Eline til Chile

June Tårnes og Eline Johansen representerer Fløya i VM.

  Foto: Peter Tubaas

sport

Lørdag forlot det norske J20-landslaget i fotball til Chile for å delta i VM.

Fløya-spilleren June Tårnes er med i troppen. Det samme er Eline Johansen som ble tatt inn da Hege Hansen måtte melde forfall.

Laget hadde torsdag en siste treningskamp mot A-landslaget, hvor J20 jentene tapte 5-1. Tårnes spilte ingenting den kampen.

Norge skal møte Mexico, Korea og Brasil i de innledende rundene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport