Fløya rykker ned

Klepp valset over tabelljumbo, og nå nedrykkslaget Fløya.

  Foto: Marius Hansen

sport

Etter lørdagens 6-1-tap borte mot Klepp, er det et faktum: Fløya rykker ned fra Toppserien til 1.divisjon.

- Vi er selvfølgelig veldig skuffet. Det er utrolig vondt, sier Fløya-trener Peter Pedersen til itromso.no etter at nedrykket var et faktum.

Klepp måtte slås for at det skulle være håp om fortsatt eksistens på det øverste nivået i norsk kvinnefotball. I tillegg ville Fløya ha vært nødt til å slå Kattem hjemme.

Lørdagens tap medfører at sistnevnte problemstilling ikke lenger er interessant, med tanke på neste år.

Det var Kine Bjerk som sørget for Klepps to første nettkjenninger, etter henholdsvis fire og 19 minutter.

Marie Bakke og Gry Tofte Ims' scoringer etter 32 og 39 minutter, gjorde at løpet i realiteten var kjørt da lagene gikk i garderoben.

Susanne Vistnes la på til 5-0 etter 58 minutter, mens hjemmelagets siste mål ble scoret tre minutter senere, av Ranveig Aas-Hansen.

Knapt ti minutter før full tid, fikk Fløya sitt ene mål, ved Lisa-Marie Karlseng Utland.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport