Tapte opprykksfinalen

Sjarmtrollan fra Tromsø snublet i det siste futsal-hinderet i formiddag.

  Foto: Tom Benjaminsen

sport

Etter en solid playoff-helg i Ekeberg idrettshall i Oslo tok futsalguttene fra Tromsø seg til opprykksfinale søndag formiddag.

Der møtte de Larvik-laget Nesjar, anført av tidligere Tippeliga-spiller Samuel Isaksen, og de stoppet effektivt det som måtte være av opprykkshåp for Sjarmtrollan.

Det endte til slutt med 9-1 til Nesjar etter 5-0 til pause. Dermed tar Larvik-guttene steget opp i futsalens eliteserie, mens Sjarmtrollan, i sin tredje playoff, må ta et år til i divisjonen under. Sjarmtrollans mål ble for øvrig paradoksalt nok scoret av keeper Jørgen Vik.

Sjarmtrollan var svekket foran playoff-helgen i Oslo ettersom flere av deres beste spillere, Ludvig Rinde, Fredrik Allertsen og Christian Hjort, til daglig spiller fotball for TUIL. De er på La Manga nå og var forhindret fra å hjelpe Sjarmtrollan denne helga.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport