Ferdig i TIL

Jonathan Hill og TIL avslutter samarbeidet.
sport

TIL har i ettermiddag kommet med en pressemelding vedrørende Jonathan Hill. Den lyder som følger:

– På bakgrunn av private omstendigheter har Jonathan Hill og Tromsø IL i dag kommet til enighet om en terminering av avtalen mellom partene.

Tromsø IL vil utrykke takknemlighet for den jobben Jonathan Hill har gjort og det han har tilført klubben den tiden han har vært assistenttrener.

Les også: Derfor slutter Hill.

Partene takker for samarbeidet og ønsker hverandre lykke til videre.”

I forrige uke ble det kjent at Jonathan Hill var blitt sykemeldt.

Hill ble ikke med til bortekampen mot Odd 28. juli, etter at ”Gutan” hadde vunnet sammenlagt mot Inter Baku i Europa League-kvaliken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport