TUIL-spiller legger opp

Bjørn Strøm varslet i går kveld at han legger opp som fotballspiller.

TUIL-spiller Bjørn Strøm legger fotballskoene på hylla for godt. 

sport

Strøm har de siste årene spilt for TUIL, som rykket opp til 1.-divisjon i høst.

- Min største prestasjon er antagelig over 200 kamper for TUIL, men cupfinalen fra 2007 står som det beste minnet, skriver Strøm på sin Facebook-profil,

Strøm er født i Svolvær og startet karrieren sin i Svolvær, Knausen og FK Lofoten.

I 2002 flyttet han til Tromsø og fikk kontrakt med TIL. Uten å lykkes på A-laget gikk han året etter til TUIL der han fikk vist hva han var god for. I 2005 var han igjen tilbake på Alfheim, og fikk den gangen en kamp for TILs a-lag.

Den samme sommeren dro Strøm tilbake til TUIL, før han dro til Haugesund i 2007 der han fikk oppleve å spille cupfinale.

I 2009 var Strøm tilbake i TUIL for tredje gang.

- Et 15 år langt liv på A-lagsnivå er over. Det har innehold mange oppturer, og en og annen nedtur. Det er oppturene som vil sitte igjen, skriver Strøm.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport