Ga UNN 14.366 kroner

Jarle Jensens minnekamp ble en stor suksess.

Her blir sjekken overrakt på UNN. Fra venstre: Kay Jensen, Tony Jensen, Ole-Martin Tjosaas, Amanda Mariell Ludvigsen (1), overlege Bård Forsdahl, pedagog Tove Smedsrød. Foran: Angelina Jehan (6) og Oda Richardsen (10). 

Her er Jarle Jensen (i midten) sammen med Ole-Martin Tjosaas og Jonas Johansen.  Foto: OMT Fotballside

sport

I dag fikk barne- og ungdomsseksjonen på UNN en sjekk på sjekk på 14.366 kroner - penger som ble gitt i forbindelse med Jarle Jensens minnekamp.

– Det er rørende at man tenker på andre når man er i sorg. Dette er jo fantastisk, sier pedagog Tove Smedsrød, som mottok sjekken på vegne av barne- og ungdomsseksjonen ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Jarle Jensen omkom i en brann i Petersborggata tidligere i vinter. Han var godt kjent i fotballmiljøet, og sist helg ble det arrangert en minnekamp i Skarphallen. Over 30 spillere deltok og på tribunen var det godt over 250 tilskuere.

SE VIDEO: – Jarle ville satt pris på dette

Fotballildsjel Ole-Martin Tjosaas og Kvaløya-trener Gaute B. Olsen var initiativtakerne til kampen. Det ble samlet inn 14.336 kroner i forbindelse med kampen.

– Alle var overrasket over at det ble så mye. Det viser at det er mange folk som har gitt en del til denne saken, sier Tjosaas.

Skal kjøpe fotballspill

I dag kunne Tjosaas sammen med Jarles brødre – Tony og Kay – overrekke sjekken til UNN. Og barne- og ungdomsseksjonen bød på vafler, sang og moro.

– Det er fantastisk at vi klarte å få inn så mye. Vi hadde vært fornøyde med 5.000 kroner, så vi ble overrasket over at det ble så mye. Vi håper at pengene kan brukes til noe bra, sier Tony Jensen.

Og det blir det.

– Her pleier vi blant annet å lage såper, perlekjeder, spille bordtennis og Playstation. Og vi har ikke skaffet oss FIFA 2014 ennå, forteller Smedsrød.

– Det var et av favorittspillene til Jarle, sier Tony Jensen.

Smedsrød legger til at de også har et ungdomsrom i kjelleren som skal ”freshes” opp.

LES MER: Overveldet

Det er langt fra tilfeldig at pengene gikk til barne- og ungdomsseksjonen. Jarle Jensen var daglig leder på JJ’s barnepark på Jekta og jobbet også tidligere i barnehage.

– Jarle var veldig opptatt av barn. Han var barnas helt. Dette er definitivt i Jarles ånd, sier Tony Jensen.