Blir TIL-spiller i to sesonger

Jonas Johansen (28) er TIL-klar.

Jonas Johansen er på vei til Tromsø IL

DRAR FRA TIL: Adnan Causevic er enig med Bryne. 

sport

Rett etter 22.00 i kveld bekrefter TIL på sine hjemmesider at Johansen er klar.


- Vi har en enighet om klubbene, men det er ikke underskrevet noe papir ennå, sa TUILs daglige leder Roger Ness tidligere i dag.

Nå i kveld sier Jonas Johansen til iTromsø:

- Jeg er enig med TIL om mine personlinge betingelser. Jeg håper ting går i orden.

28-åringen har fått en toårskontrakt med TIL.

- Veldig takknemlig

Tidligere i dag trente Johansen med TIL. Da hadde han godt håp om overgang.

- Jeg er veldig takknemlig hvis dette går i orden. Det er dette jeg så for meg som liten gutt – å få spille i TIL når jeg ble ”gammel”, sa Johansen.

Roger Ness vil ikke kommentere hva TIL må betale i overgangssum for 28-åringen.

- Det ønsker jeg ikke å gå på inn på i denne fasen, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport