Tromsø Storm slo tilbake etter nedtur på Kongsberg

basketball

Tromsø Storm slo tilbake og vant klart 107-67 borte mot Eidsvoll i BLNO i går kveld, etter en nedtur mot Kongsberg på lørdag.

I lørdagens kamp ble det tap 72-75, etter at Storm hadde kommet bak med hele elleve poeng halvveis.

Søndag var det imidlertid god fart i Tromsø Storm fra start, som ledet 43-29 halvveis.

LES OGSÅ: Storm-tap etter elendig åpning

Med seieren mot Eidsvoll tok Tromsø Storm tilbake 2.-plassen på tabellen i BLNO fra Kongsberg, som fortsatt har spilt én kamp mer enn tromsøguttene.

Storms beste poengplukker mot i begge kampene var Kiril Raykov.

Mot Kongsberg noterte bulgareren seg for 21 poeng. I går ble det 25 poeng på Raykov.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

basketball