Tromsø Storm var store favoritter men tapte 39-25 i finalen mot Bønes i veteran-NM i helgen.

– Vi slet med mye skader i finalen. fem av åtte stykker på laget var veldig plaget med alt fra akillesskade til muskel- og leggstrekk, forteller Ørjan Sandvik Hansen til iTromsø.

Ekstra skuffende var det at de tapte med 14 poeng mot samme lag de slo med 14 poeng (40-26) i gruppespillet.

– Vi var fullstendig overlegen mot de tidligere i turneringen, så det var veldig skuffende. Vi klarte ikke å være like aggressive i forsvar som følge av alle skadene, sier Sandvik Hansen.

Tre på rad

Tidligere hadde denne gjengen gjort det meget skarpt i veteran-NM.

– Dette var fjerde gangen vi var med og første gang vi ikke vant noe. Vi vant klassen 34-40 år første gang og har to ganger vunnet 40-50 års klassen, så det var litt skuffende at vi ikke klarte å vinne i år, sier han.

Samtidig håper de å revansjere finaletapet til neste år.

– Vi blir ikke yngre, men skal fortsette å ta vare på kroppene og slå sterkere tilbake neste år. Vi mener selv vi var det beste laget i år, samtidig spilte Bønes sin beste kamp i turneringen og de har et litt yngre lag, som betyr noe når man spiller mange kamper over kort tid, sier Sandvik Hansen.

Fem på rad

Men Tromsø Storm reise hjem med ett gull likevel.

I en jevn finale var det også i år Tromsø Storm som trakk det lengste strået i klassen 50 pluss. De har faktisk vunnet fem år på rad. Tromsø vant med sifrene 31-25 mot Bærum.