Jonathan Parr fortsetter ikke i Crystal Palace. Jonathan Parr fortsetter ikke i Crystal Palace. Foto: Digitalsport

Nå er det ingen nordmenn igjen i Premier League

Jonathan Parr ferdig i Crystal Palace. – Det er flere aktuelle klubber både i England, Tyskland, Frankrike og Italia, sier faren.

Jonathan Parr er en av tolv spillere som er blitt frigitt av Premier League-klubben Crystal Palace.

Landslagsbacken har over 100 kamper for London-laget, men nå er han altså ferdig på Selhurst Park. Parr har slitt med skader de siste sesongene, men i 2011/12 ble han kåret til klubbens beste spiller.

Ifølge far og rådgiver Roger Parr blir det ikke noe problem å finne en ny klubb. Han skal allerede ha takket nei til en italiensk.

– Det er flere aktuelle klubber både i England, Tyskland, Frankrike og Italia. Dette er klubber som har forhørt seg, sier Roger Parr til bt.no.

Ferdigforhandlet

Med Jonathans exit fra Palace er det per nå ingen norske spillere igjen i Premier League.

– Førstevalget hans er å fortsette i England. Der har han etablert seg, og han har en samboer som studerer. Det er interesse fra klubber både i Premier League og Championship, hevder faren.

– Det mest konkrete er en engelsk klubb. Hvem det er eller hvilken divisjon kan jeg ikke si. Men der er lønn og alt forhandlet ferdig, så han kunne ha signert for dem i dag, sier han.

Jonathan Parr selv har reist på ferie.

– Vi gjør ingenting de neste ti dagene. Det som er jobben min er å finne en klubb med en manager som vil satse på Jonathan, og der det er trygge rammer, sier Roger Parr.

– Tull å være annetvalg

Jonathans kontrakt med Palace gikk ut nå i sommer.

– I januar takket han nei til en ny avtale. I vår hadde han en god dialog med manager og styreformann i Palace, men de ga beskjed om at de ønsket å signere en ny venstreback. Hvis ikke de fant noen ville Jonathan være høyt på listen. Når han fikk det signalet var beskjeden tilbake at Jonathan ville se seg rundt etter andre muligheter, sier Roger Parr.

– Han er 25 år, og det blir bare tull hvis han skal være et annetvalg. Han trenger spilletid.

Jonathan Parr ble hentet fra Aalesund. Han fikk sin debut for Norge i 2010. ## SPORTSDØGNET