Christian Eriksen viste seg fra sin beste side lørdag. Christian Eriksen viste seg fra sin beste side lørdag. Foto: Digitalsport

Eriksen sendte Fulham nærmere stupet

Fulham tok enda et skritt mot nedrykk lørdag da de tapte 1-3 for Tottenham. Danske Christian Eriksen var banens gigant med to fantastiske assister.

Dansken var nest sist på ballen både da Paulinho scoret kampens første mål og da Younes Kaboul fastsatte sluttresultatet.

Begge scoringene kom etter frispark fra kanten, og ved begge anledningene slo Eriksen glimrende innlegg lagkameratene bare trengte å sette foten fram for å score på.

Harry Kane scoret hjemmelagets annet mål, mens Steve Sidwell utlignet til 1-1 for Fulham to minutter etter at Paulinho hadde satt inn 1-0-målet.

Straffebom

Sidwell bommet i tillegg på straffe på 1-3 og klarte med det ikke å skape spenning mot slutten.

Tottenham vant fortjent, men bortelaget hadde flere gode sjanser. Hadde det ikke vært for en opplagt Hugo Lloris i Spurs' mål, kunne resultatet vært annerledes.

Med tapet står Fulham med 30 poeng med tre kamper igjen å spille, og laget må sannsynligvis vinne to av de siste tre for å ha en sjanse til å unngå nedrykk.

Likevel tror Fulhams manager Felix Magath at laget blir å finne i Premier League også neste sesong.

– Vi har to hjemmekamper å spille, så jeg tror vi kommer til å klare det, sa Magath etter kampen.

Spekulasjoner

Tottenham-sjef Tim Sherwood må tåle daglige spekulasjoner om at han mister jobben i sommer. Den siste som er koblet til managerjobben er tidligere Milan-trener Massimo Allegri.

– Jeg blir ikke sjokkert over spekulasjonene, jeg er sjokkert de dagene bare én mann linkes til jobben. Det er hver dag. Jeg må bare akseptere det. Klubben har bestemt seg for ikke å si noe, så jeg har ingen kommentar, sa Sherwood.

Tottenham har fortsatt en liten mulighet til å bli nummer fire i Premier League, men er avhengig av at Arsenal kollapser fullstendig mot slutten samt at Everton avgir en del poeng. (©NTB)