En tøff sesongavslutning venter for Brede Hangeland og Fulham. En tøff sesongavslutning venter for Brede Hangeland og Fulham. Foto: NTB SCANPIX, Arkiv

- Det nytter ikke med to-touch-fotball i bunnstriden

Brede Hangeland var fornøyd etter sliteseieren over Newcastle.

Lørdag meldte Fulham seg på igjen i kampen om å holde plassen i Premier League, da de slo Newcastle 1-0 hjemme på Craven Cottage.

Kaptein Brede Hangeland legger ikke skjul på at kampen ikke var det vakreste man har sett på et gressteppe.

— Det var ikke den beste fotballkampen - langt i fra. Det var en sliteseier, slik vi ville ha det, sier Hangeland til getwestlondon.co.uk.

Seieren var Fulhams første under deres nye trener Felix Magath. London-klubben er fortsatt sist i Premier League, men reduserte avstanden opp til sikker plass til fire poeng etter seieren.

- Måten å komme seg ut av denne situasjonen vi er i er ikke å spille flott to-touch-fotball, fordi selvtilliten vår er litt lav. Så måten vi spilte på i dag var den beste måten, og vi kjempet sammen, sier Hangeland.

Ashkan Dejagah scoret vinnermålet for Fulham etter 68 minutter spilt.

Nå venter to tøffe kamper for Fulham. Først er det Manchester City borte neste lørdag, før en hjemmekamp mot Everton helgen etter.

Hangeland tror seieren over Newcastle kan inspirere Fulham til å berge seg.

— Det var veldig viktig å få selvtilliten tilbake i laget, og nå skal vi prøve å bygge videre på denne seieren, sier Hangeland.