José Mourinho er kjent for å ha en ekstraordinær evne til å motivere sine spillere, men tok i bruk kreative midler lørdag. José Mourinho er kjent for å ha en ekstraordinær evne til å motivere sine spillere, men tok i bruk kreative midler lørdag. Foto: NTB SCANPIX

Mourinho: - Jeg sa ikke et ord i pausen

Etter det påfunnet scoret Chelsea tre mål i andre omgang.

Chelsea forsterket sin lederposisjon i Premier League lørdag, med 3-1 borte mot tabelljumbo Fulham.

Manager José Mourinho var imidlertid ikke fornøyd etter første omgang, som endte målløs.

— I pausen sa jeg ingenting. Ingenting. Ikke et ord. Jeg gikk inn, så gikk jeg ut. Jeg vet ikke om noen andre ga dem en peptalk, for jeg var ikke inne i garderoben. Men spillerne reagerte flott i andre omgang, etter den værste omgangen denne sesongen, sier Mourinho til BBC ifølge danske Ekstrabladet.

Ville bytte hele laget

Mourinho forteller at han gjerne skulle gjennomført store omveltninger til pause.

— Hvis jeg kunne byttet ut 11 spillere, ville jeg kanskje ha gjort det. Men jeg kunne kun skifte tre, så jeg gjorde ingenting, sier Mourinho.

Etter pause utmerket spesielt Eden Hazard og André Schürrle seg. Førstnevnte sto for to praktfulle målgivende pasninger, mens Schürrle scoret alle tre målene.

— Andre omgang var en av våre beste prestasjoner denne sesongen. Vi flyttet ballen godt rundt, sier Mourinho.

Seieren betyr at Chelsea har en luke på fire poeng på toppen av tabellen. Vel å merke har Manchester City, som ligger seks poeng bak, to kamper til gode.

Savnet Hangeland

For Fulham er situasjonen langt mer dyster. Tabelljumboens problemer ballet ytterligere på seg lørdag, da kaptein Brede Hangeland måtte ut etter et kvarter på grunn av en hodeskade.

— Vi holder oss ikke oppe med slikt forsvarsspill. Det største problemet var at vår kaptein måtte ut etter få minutter. Hadde han spilt hele kampen, kunne vi klart et annet resultat, sier Felix Magath, som er Fulhams tredje manager denne sesongen.