Norwich har fått en spiller syk i covid-19. Her er Alexander Tettey (i midten) i aksjon for klubben under en seriekamp mot Liverpool. Norwich har fått en spiller syk i covid-19. Her er Alexander Tettey (i midten) i aksjon for klubben under en seriekamp mot Liverpool. Foto: Chris Radburn, Reuters / NTB scanpix

Tetteys klubb rammet av koronaviruset: Spiller i isolasjon rett før Premier League-comebacket

En spiller i Premier League-laget Norwich er smittet og syk med covid-19. Den engelske eliteserien tar til om få dager etter pandemikrisen.

Det er Norwich selv om kommuniserer at en av deres spillere har blitt syk. Han er en av to med påvist smitte fra den siste runden av tester i Premier League-systemet.

– Klubben kommer ikke til å oppgi navnet på spilleren. Vi imøtekommer hans ønske om å være anonym, skriver Norwich.

Norske Alexander Tettey er i spillertroppen i klubben. Norwich, som ligger utsatt til helt på bunnen av tabellen, møter Southampton fredag i sin første kamp etter oppholdet.

Cirka 1200 tester av spillere og ledere i PL ble gjennomført torsdag og fredag denne uka, og to var positive. Det er ikke kjent hvilken klubb den andre forekom i.

Totalt er det de siste ukene analysert 8687 covid-19-prøver fra spillere, managere og ledere i de 20 Premier League-klubbene. Bare 16 er positive.

Norwich-spilleren isoleres hjemme i sju dager før han må avgi negativ test før han kan returnere til trening.

Det gjenstår 92 kamper i Premier League denne sesongen. Onsdag starter sesongen igjen, blant annet spiller Manchester City den dagen.

(©NTB)