Juventus-aksjene har steget kraftig på grunn av rykter om at Cristiano Ronaldo er på vei til klubben. I en børsmelding vil klubben verken bekrefte eller avkrefte ryktene. Juventus-aksjene har steget kraftig på grunn av rykter om at Cristiano Ronaldo er på vei til klubben. I en børsmelding vil klubben verken bekrefte eller avkrefte ryktene. Foto: Darko Vojinovic, AP / NTB scanpix

Juventus avviser ikke Ronaldo-interesse i børsmelding

– Juventus vil klargjøre at klubben under overgangsvinduet vurderer ulike muligheter på markedet.

Rykter om at Cristiano Ronaldo er på vei til Juventus har ført til økning i klubbens aksjekurs. I en børsmelding verken bekrefter eller avviser klubben ryktene.

Juventus-aksjene har steget dag for dag ettersom ryktene om en overgang har tiltatt i styrke og hyppighet. Kursen steg med drøyt 11 prosent torsdag og ytterligere vel 5 prosent fredag.

På oppfordring fra børsen gikk Juventus deretter ut med en melding.

– Juventus vil klargjøre at klubben under overgangsvinduet vurderer ulike muligheter på markedet. Når vi eventuelt fullfører noen av de mulige overgangene, vil vi i henhold til loven informere om dette, heter det.

Ronaldo hintet etter Real Madrids tredje strake mesterligaseier om at han kan være på vei bort fra klubben. Han sa at han ville si mer om sin framtid under Portugals deltakelse i VM-sluttspillet, men gjorde det ikke.

Portugal ble utslått av Uruguay i åttedelsfinalen, og mens Ronaldo er på ferie har ryktene fortalt om en mulig overgang til Juventus for 100 millioner euro.

(©NTB)