Ruben Gabrielsen har vært i Molde siden 2014. Nå kan han være på vei bort. Ruben Gabrielsen har vært i Molde siden 2014. Nå kan han være på vei bort. Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN NORWAY

Hevder Molde-kapteinen er på vei til fransk toppligaklubb

Ifølge Eurosports opplysninger kan Ruben Gabrielsen (27) havne i Toulouse.

Den ferske serievinneren kan se ut til å miste sin kaptein. Det hevder Eurosport.

Gabrielsen har ikke besvart Romsdals Budstikkes henvendelser lørdag.

Kanalen skriver at Ruben Gabrielsen er på vei til Toulouse på det øverste nivået i Frankrike. Eurosport skal ha opplysninger om at 27-åringen er på plass i Frankrike.

Molde-trener Erling Moe sa dette om kontrakssituasjonen til profilene Gabrielsen og Etzaz Hussain torsdag:

– Vi har en fin dialog med begge to, men jeg har ikke noe nytt å komme med på det nåværende tidspunktet, sa Moe til Romsdals Budstikke.

– Jeg har ikke noe nytt å melde der enn tidligere. Vi prater sammen, og kommer nærmere og nærmere kan man si, sa Gabrielsen tidligere i desember, som mer enn gjerne trener sammen med Molde-laget om det fortsatt ikke har skjedd noe nytt når troppen samles igjen i januar.

Nå ser det altså ut til at MFK mister kaptienen før den tid.

Ruben Gabrielsen postet dette bildet av ham og agent Jim Solbakken på bildedelingstjenesten Instagram for kort tid siden. «Alltid en glede å reise med deg, @agentjimsolbakken» lød bildeteksten. Foto: Skjermdump Instagram

Nedrykksstrid

Toulouse ligger sist i Ligue 1 etter en lang rekke med svake resultater. Klubben har tapt åtte strake kamper i ligaen og står med 12 poeng etter 18 spilte kamper. Klubben har i tillegg sluppet inn flest mål i hele ligaen.

Daniel Braaten har tidligere spilt for laget med lilla drakter. Han var i Toulouse mellom 2008 og 2013.

Gabrielsen kom til Molde fra Lillestrøm i 2014. Han har godt over 100 kamper i den blå drakten.