Trondheim  20100804.Rosenborgs Vadim Demidov (th) jubler med Markus Henriksen (tv) etter 2-0 scoringen  under Mesterliga-kvalifiseringen i fotball mellom Rosenborg og AIK på Lerkendal stadion onsdag kveld. Foto: Ned Alley / Scanpix Trondheim 20100804.Rosenborgs Vadim Demidov (th) jubler med Markus Henriksen (tv) etter 2-0 scoringen under Mesterliga-kvalifiseringen i fotball mellom Rosenborg og AIK på Lerkendal stadion onsdag kveld. Foto: Ned Alley / Scanpix

Demidov hyller RBK-laget

<p>— Det er noe eget med denne spillergruppen, mener han.</p>

Rosenborg viste seg som et bedre lag enn AIK over to oppgjør, og et oppgjør som var jevnt og tett i første omgang, åpnet seg opp etter Rade Pricas åpningsmål tidlig i andre omgang. Da Vadim Demidov headet inn et Trond Olsen-frispark etter en drøy times spill eksploderte Lerkendal i jubel og lettelse.

Mikael Lustig sørget for toppen på kransekaken med sitt vakre 3-0 mål på tampen. Midtstopperen hyller RBK-mannskapet etter at laget nå er klare for playoff til Mesterligaen.

Det er noe eget med denne spillergruppen. Vi er en utrolig samlet gjeng som står på for hverandre og det er ingen som senker hodet , sier Demidov til adressa.no etter kampen.

- Ikke tilfeldig

Demidov scoret 2-0-målet mot AIK, et mål som på alle måter punkterte kampen mellom den norske og den svenske seriemesteren fra i fjor.

Vi har en trygghet på at vi vil skape sjanser. Det er ingen som gir opp. Det er ikke tilfeldig , mener 23-åringen.

Han scoret på en heading mot Haugesund sist søndag, men fikk ikke målet godkjent etter at ballen gikk via en motspiller. I går kveld ble det imidlertid skikkelig nettkjenning.

Det er alltid artig å score mål. Ihvertfall så lenge det ikke er selvmål , humrer Demidov.

Spesielt med Europacup

Til tross for relativt ung alder og få år på baken i Trondheim, synes Demidov å merke at kamper i Europa er noe spesielt.

LES OGSÅ:

Det er annerledes å spille i Europa. Mange glade trøndere og gode bortesupportere , smiler midtstopperen.

Noen ønskemotstander i neste runde har han ikke.

Det er bra å slå AIK 3-0, men det er nå det virkelig begynner. Nå møter vi lag som skal være bedre enn oss. Det er det samme hvem vi møter, det er uansett ufattelig gode lag , sier han.

Kommenterer ikke Spania-rykter

Demidovs kontrakt med Rosenborg går ut etter sesongen, og han er på vei bort fra Trondheim. Ryktene om at en avtale med Real Sociedad allerede skal være klar, vil han ikke bekrefte.

Det er ikke noe nytt i den saken , sier han.