DET VIL SEG IKKE: David Moyes og Manchester United halter videre. Det ble kun 2-2 mot Fulham. DET VIL SEG IKKE: David Moyes og Manchester United halter videre. Det ble kun 2-2 mot Fulham. Foto: Digitalsport

Fulham utlignet tre minutter på overtid

— Det føles som om vi har hatt motgang i seks måneder, sier David Moyes.

Manchester United slet lenge hjemme mot bunnlaget Fulham søndag ettermiddag. Steve Sidwell scoret tidlig for bortelaget, og til tross for enormt United-press, ville det seg ikke helt for David Moyes' mannskap.

Så, på to minutter mot slutten av andre omgang, vendte United kampen. Robin van Persie og Michael Carrick snudde 0-1 til 2-1 og det gikk mot en oppskriftsmessig hjemmeseier.

Men Fulham ville det annerledes. Drøye tre minutter på overtid utlignet Darren Bent for London-laget, og Manchester United sliter videre i årets Premier League.

— Jeg kan ikke tro at vi ikke vant den kampen komfortabelt, sa en tydelig preget Moyes etter kampen, ifølge NTB.

– Det føles som om vi har hatt motgang i seks måneder nå, sa Moyes.

Sjokkerte Old Trafford

Manchester United startet kampen som det førende laget. Hjemmelaget hadde mye ball og kom seg til flere innlegg, men dårlig presisjon gjorde at de store sjansene uteble.

Men så skjer det alle ikke forventet skulle skje. Tottenham-utleide Holtby spilte vakkert fri Sidwell som kom på helhjertet langt løp i bak forsvarsrekken til United.

- Det ble en kamp som forventet. Vi har trent hele uken på å være kompakte. De bombaderte målet vårt, men vi sto sammen som lag. Dette var et lagpoeng. Poeng her er bonus, sa Riise til TV2 etter kampen.

Midtbanespilleren gjorde ingen feil da ballen falt ned i beina på han bare noen få meter foran De Gea til full jubel i bortesvingen.

Gigantisk sjanse

Scoringen forandret ikke så mye på kampbildet. Det var fortsatt vertene som styrte spillet, men var svake innenfor bortelagets sekstenmeter.

Etter 22 minutter skulle derimot hjemmelaget ha utlignet ved Van Persie.

Nederlenderen fikk ballen servert på nærmest åpen kasse på bakerste stolpe, men presterte å smelle ballen over mål.

Etter en dødperiode uten de store mulighetene i kampen skulle Fulham få enda en sjanse på kontring.

Den gamle United-eleven Kieran Richardson ble spilt alene litt skrått på De Gea, men avslutningen sto ikke i stil til kontringen og endte langt over mål.

- Vi hadde noen muligheter i førsteomgangen til å gå opp til 2-0, men jeg må nok si at dette er et ganske heldige som poeng for oss, sa Riise.

Fabelaktig redning

I angrepet etterpå var hjemmelaget frempå igjen. Først ved Carrick som skjøt midt på Stekelenburg og deretter ved van Persie som skjøt i en heriosk Fulham-blokk.

Vertene fortsatte å stange mot et kompakt Fulham-forsvar i den andre omgangen. Og etter 55 minutter fant de et lite smutthull, som endte i en storsjanse.

Denne gangen var det Rooney som fikk foten på ballen inne i feltet. Skuddet så ut til ende i i mål, men en feberredning avStekelenburg fikk Rooney til å måpe.

Snuoperasjon

Etter 69 minutter måtte Moyes gjøre grep. Den pressede manageren hev inn påHernándezog Valencia.

Byttene så ikke ut til å gjøre situasjonen så mye bedre, Hjemmelaget pøset på med innlegg inn i mostanderens sekstenmeter, men både kvaliteten og utnyttelsen uteble.

Men så skulle alt løsne seg for hjemmelaget.

Først ved Van Persie. Etter mye klabb og babb i feltet endte ballen opp hos stjernespissen som fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål fra en halvmeter.

Og to minutter senere ved Michael Carrick. Jubelen fra første scoringen hadde såvidt satt seg før midtbanespilleren fikk servert ballen på enden av sekstenmeteren. Med nok tid og rom kunne Carrick plassere ballen opp i det høyre hjørnet forStekelenburg.

Sjokket

Det så ut til å gå mot hjemmeseier, men tre minutter på overtid utnyttet Darren Bent en dårlig klarering av United-forsvaret.

- Jeg vet at vi er gode på kontringer jeg tenkte at om vi holdt roen de siste fem minuttene, så håpet jeg det ville komme en mulighet, sa Riise etter kampen.

Kieran Richardson fyrte av fra skrått hold, men De Gea reddet. På returen fikk imidlertid Bent stå helt alene og heade ballen i mål. Dermed et sjokkresultat på Old Trafford.

- I denne kampen og mot Liverpool på onsdag er det bonus med poeng. Vi fikk det i dag og alt kan skje på onsdag, sa Riise om situasjonen for klubben som fortsatt ligger på bunn i Premier League.