UTPRESSING: Tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé (til venstre) er arrestert i forbindelse med utpressing mot Mathieu Valbuena. UTPRESSING: Tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé (til venstre) er arrestert i forbindelse med utpressing mot Mathieu Valbuena. Foto: NTB scanpix

Tidligere Liverpool-spiss arrestert: Landslagsspiller forsøkt utpresset med sexvideo

Fransk politi melder at det har arrestert fire menn i en utpressingssak mot den franske landslagsspilleren i fotball, Mathieu Valbuena.

En av de fire som sitter i arresten er tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé. Han har riktignok ikke mistenkt for å ha vært aktiv i selve utpressingssaken, men han kjente de involverte og hadde god kjennskap til saken. De mistenkte er anholdt i både Paris og Marseille.

En sexvideo er svært sentral i saken. Videoen ble spilt inn på en mobiltelefon, forteller en tjenestemann i politiet. Han ønsker ikke å fremstå med navn, noe som er svært vanlig i Frankrike, der polititjenestemenn ikke har noen offisiell rolle som talsmenn.

Det er ellers ikke gitt så mange detaljer i saken.

Valbuena, som er offer for utpressingen, er 31 år gammel. Han spiller til daglig for toppserieklubben Olympique Lyon. Han er også fast på det franske landslaget. (©NTB)