FLERE JOBBER: Åge Hareide blir Danmarks nye landslagssjef, men skal også kommentere Champions League for Viasat. FLERE JOBBER: Åge Hareide blir Danmarks nye landslagssjef, men skal også kommentere Champions League for Viasat. Foto: NTB scanpix

Hareide tilbake som TV-ekspert

Åge Hareide gjør comeback som ekspertkommentator på Viasat.

Den danske landslagssjefen er tilbake på skjermen 16. februar. Sammen med Roar Stokke skal Hareide kommentere åttedelsfinaler i mesterligaen.

— Viasat Sport er stolte av å hente hjem en av Norges dyktigste fotballeksperter. Han var en av de første ekspertkommentatorene på norsk TV da han jobbet i TV3, og vi er meget fornøyd med å få Åge tilbake i vårt ekspertkorps, sier Viasats sportssjef Stian A. Kleppo.

Åge Hareide kommenterte blant annet fotball-VM for TV3 i 1994 da NRK var i streik. Hans stemme var i mange år knyttet til mesterliga på TV3, hvor han også kommenterte italiensk fotball sammen med Knut Th. Gleditsch.

— Viasat er en aktør med mange dyktige folk, et bra miljø og er et sted jeg har jobbet før. Det er fint for meg å kunne jobbe som ekspertkommentator inn mot de største kampene i Europa, sier Hareide.

(©NTB)