Det ryktes at dette er drakten Manchester United skal spille med neste sesong. Det ryktes at dette er drakten Manchester United skal spille med neste sesong.

Manchester United med 90-talls-drakt

DRAKTBLOGGEN: Det kan virke som også Manchester United tar et steg tilbake til 90-tallet.

Onsdag kom det bilder på nettet av det som hevdes å være den nye drakten til Manchester United. Som kjent overtar Adidas som leverandør av United-draktene fra sommeren av, og derfor har akkurat denne drakten blitt sett fram til med spenning av draktkjennere og United-fans.

Eivind Aarre skriver Draktbloggen.

Selv om det tydeligvis finnes fysiske eksemplarer av drakten, vil jeg understreke at det langt fra er sikkert at dette er ekte vare.Men det er likevel verdt å reflektere litt over hva bildet viser.

Det er i hvert fall liten tvil om at designerne ikke ville gå for en sober og minimalistisk lok, slik Nike har gjort de seneste årene (med unntak for draktene med det rutede Gingham-mønsteret).

Trenden skal være at det nå skal være mer grafiske mønstre, striper og tant og fjas på draktene, og sånn sett vil dette være en svært trendy drakt. Det vil også være spennende å se hvor mye dette grunndesignet vil brukes hos andre lag. Da vil vi som tilskuere i hvert fall bli svimle av alle stripene!

Terningkast? Tja, 3?

Hva synes du om listen?